دستور تهیه دسر انار

دستور تهیه دسر انار

یکی از دسرهای خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان، دسر موس انار است که با مواد ساده می‌توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم

دانه انار دو پیمانه، ماست یونانی کم چرب دو پیمانه، عسل دو قاشق مرباخوری، وانیل یک قاشق چایخوری، آگار-آگار ۱۰ تا ۱۲ رشته، برگ نعنا و پسته خرد شده برای تزئین.

طرز تهیه

دانه‌های انار را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و در آب‌میوه‌گیری بریزید. سپس آب‌انار را از صافی رد کنید تا باقی‌مانده‌های دانه‌ها هم از آن جدا شود.

در ظرف دیگر، ماست یونانی، وانیل و عسل را با هم مخلوط‌ کنید و با همزن به خوبی هم بزنید تا بافت کِرِم مانند ایجاد شود.

یک کاسه کوچک بردارید، یک چهارم پیمانه آب گرم در آن بریزید و رشته‌های آگار-آگار را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

آب انار را به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط آگار-آگار را به آن اضافه کرده و دوباره به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط بدست آمده را در ظرف‌های سرو بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید. در هنگام سرو از یخچال خارج کرده و با پسته خرد شده، دانه‌های انار و برگ‌های نعنا تزئین کنید.

دستور تهیه دسر انار

نکته‌ها

برای راحتی کار، می‌توانید از آب انار آماده استفاده کنید.

بجای رشته‌های آگار-آگار می‌توانید از ژلاتین استفاده کنید.

می‌توانید از ماست معمولی به‌جای ماست یونانی استفاده کنید. ولی قبل از استفاده برای مدت حدود دو ساعت بگذارید تا ماست در یک کیسه بماند و آب آن خارج شود و به صورت ماست چکیده درآید.

می‌توانید از شکر به جای عسل استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *