دستور پخت بوف بورگونیون
بوف بورگونیون غذای سنتی فرانسوی به حساب میاد. این طرز تهیه بوف بورگونیون فقط یکی از نمونههای نحوهی تهیه این خوراکه. زمان آماده سازی سنتی بوف بورگونیون دو روزه تا گوشت ترد شده و خوراک خوش طعمتر بشه.
مواد لازم جهت بوف بورگونیون :
- روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
- آرد ۳۰گرم
- عصاره گوشت ۵۰ میلی لیتر
- نعناع یک دسته
- کره ۳۰ گرم
- جعفری یک برگ
- کرفس خرد شده ۲ برگ
- پیاز ۱ عدد
- هویج ۴ عدد
- چربی ۱۷۰ گرم
- گوشت سردست ۲ کیلو
- سیر خرد شده یک بوته
- پیاز کوچک ۱۸ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت بوف بورگونیون:
چربی رو توی یه قابلمه پر از آب میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا بپزه، بعد از قابلمه در میاریم و خشک میکنیم و مجددا تو قابلمه با یه کم روغن زیتون تفت میدیم.
گوشت گاو رو به قطعات مربعی شکل ۵ سانتی متری خرد میکنیم و تو قابلمه اونا رو تفت میدیم تا رنگش عوض عوض بشه.
پیاز، هویج ها و کرفس رو به قابلمه اضافه میکنیم و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگه تفت میدیم.
آرد رو با کره مخلوط میکنیم تا تا خمیر یکنواختی به دست بیاد.
خمیر رو به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو برای چند دقیقه میبندیم.
گوشت ها رو بر میگردونیم تا طرف دیگه شون هم بپزه.
عصاره گوشت، چربی، پیاز ها، سیر و سبزیجات رو اضافه میکنیم و به اندازه ای آب اضافه میکنیم تا روی سطح غذا رو بپوشونه.
با حرارت کم میذاریم خوراکمون بپزه و چند بار تو این فاصله به هم میزنیم.
قارچ ها رو توی کره سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن مخلوط گوشت بش اضافه میکنیم.
اینم از دستور بوف بورگونیون، خوراک رو با سیب زمینی پخته و جعفری تزیین و سرو میکنیم.