دستور پخت خورش گوشت
خورش گوشت با سس سویا یکی از خورش های خوشمز و خاصه که میتونین با برنج سرو کنین. این طرز تهیه خورش گوشت برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت خورش گوشت :
- گوشت استیک ۱۰۰۰ گرم
- سس سویا سه چهارم پیمانه
- شکر قهوه ای نصف پیمانه
- آب یک چهارم پیمانه
- زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- هویج رنده شده ۱ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پیازچه ۱ عدد
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- آب ۳ قاشق غذاخوری
دستور پخت خورش گوشت :
استیک رو باریک باریک برش میزنیم.
تو یه کاسه سس سویا، یک چهارم پیمانه آب، روغن زیتون، شکر، زنجبیل و سیر رنده شده رو میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
سس رو داخل زودپز میریزیم.
گوشت های باریک شده و هویج رنده شده رو به سس اضافه میکنیم.
هم میزنیم تا گوشت با سس پوشونده بشه.
در زودپز رو میبندیم و میذاریم گوشت ۱۰ دقیقه بپزه.
تو یه کاسه ۳ قاشق آب رو با ۳ قاشق نشاسته ذرت مخلوط میکنیم.
هم میزنیم تا نشاسته کاملاً تو آب حل بشه.
مخلوط داخل زودپز رو به یه تابه ای منتقل میکنیم.
آب و نشاسته ذرت رو روش میریزیم و چند دقیقه روی حرارت متوسط میذاریم تا سس غلیظ بشه.
خورش گوشت رو با پیازچه خرد شده تزیین و سرو میکنیم.