دستور پخت خورش گوشت

دستور پخت خورش گوشت

خورش گوشت با سس سویا یکی از خورش های خوشمز و خاصه که می‌تونین با برنج سرو کنین. این طرز تهیه خورش گوشت برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت خورش گوشت :

  1. گوشت استیک            ۱۰۰۰ گرم
  2. سس سویا                 سه چهارم پیمانه
  3. شکر قهوه ای              نصف پیمانه
  4. آب                            یک چهارم پیمانه
  5. زنجبیل                       یک چهارم قاشق چایخوری
  6. سیر رنده شده            ۱ حبه
  7. هویج رنده شده           ۱ عدد
  8. روغن زیتون                 ۱ قاشق غذاخوری
  9. پیازچه                       ۱ عدد
  10. نشاسته ذرت              ۳ قاشق غذاخوری
  11. آب                            ۳ قاشق غذاخوری

 

دستور پخت خورش گوشت :

استیک رو باریک باریک برش می‌زنیم.

تو یه کاسه سس سویا، یک چهارم پیمانه آب، روغن زیتون، شکر، زنجبیل و سیر رنده شده رو می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

سس رو داخل زودپز می‌ریزیم.

گوشت های باریک شده و هویج رنده شده رو به سس اضافه می‌کنیم.

هم می‌زنیم تا گوشت با سس پوشونده بشه.

در زودپز رو می‌بندیم و می‌ذاریم گوشت ۱۰ دقیقه بپزه.

تو یه کاسه ۳ قاشق آب رو با ۳ قاشق نشاسته ذرت مخلوط می‌کنیم.

هم می‌زنیم تا نشاسته کاملاً تو آب حل بشه.

مخلوط داخل زودپز رو به یه تابه ای منتقل می‌کنیم.

آب و نشاسته ذرت رو روش می‌ریزیم و چند دقیقه روی حرارت متوسط می‌ذاریم تا سس غلیظ بشه.

خورش گوشت رو با پیازچه خرد شده تزیین و سرو می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *