دستور پخت میتلف

دستور پخت میتلف

دستور پخت میتلف

میتلف یه نوع غذای مخلوطی ازگوشت ، سبزیجات و سایر مواد خوراکی هست که با هم مخلوط میشن و به صورت قالبی پخته میشه. دستور پخت میتلف به روش بن ماری (روی بخار آب ) توی فر بایستی طبخ بشه. از طرز تهیه میتلف به عنوان وعده شام یا ناهار می‌تونین استفاده کنین.

مواد لازم جهت میتلف :

  1. گوشت چرخ کرده                  ۷۵۰ گرم
  2. شیر                                  یک دوم پیمانه
  3. آرد                                    نصف پیمانه
  4. پیاز سرخ شده                     ۴ قاشق غذاخوری
  5. تخم مرغ                             ۴ عدد
  6. جعفری خرد شده                 ۳ قاشق غذاخوری
  7. رب گوجه فرنگی                  ۲ قاشق غذاخوری
  8. نمک و فلفل                       به میزان لازم

 

دستور پخت میتلف

دستور پخت میتلف :

زرده وسفیده تخم مرغ رو جدا می‌کنیم.

آرد رو تو شیر حل می‌کنیم.

نمک، جعفری، فلفل و پیاز رو به مایه اضافه می‌کنیم.

زرده و گوشت رو اضافه می‌کنیم. سفیده رو جداگانه با همزن برقی می‌زنیم تا پف کنه و به مایه گوشت اضافه می‌کنیم. کف قالب رو چرب می‌کنیم.

یه کم آرد سوخاری می‌پاشیم و مایه رو تو قالب می‌ریزیم. وبرای اینکه ته ظرف نسوزه اونو تو ظرف بزرگ آب می‌ذاریم و بطریق بن ماری اونو می‌پزیم.

قالب رو تو فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار می‌دیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *