دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت
کالزونه کالباس و ذرت یه غذاییه ایتالیاییه که شبیه به پیراشکیه. موادی که توی طرز تهیه کالزونه کالباس و ذرت استفاده میشه مثل پیتزاس و راحت تهیه میشه. این دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کالزونه کالباس و ذرت:
- آرد ۳ لیوان
- مخمر فوری ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شیر سه چهارم لیوان
- آب نصف لیوان
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- کالباس ۲۰۰ گرم
- ذرت ۱ لیوان
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان
دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت:
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم بشه.
مخمر فوری و نصف لیوان آب ولرم رو تو یه کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم.
شیر ، روغن زیتون ، ۲ لیوان آرد ، نمک و شکر رو اضافه میکنیم و مواد رو مخلوط میکنیم.
۱ لیوان باقی مانده آرد رو اضافه میکنیم.
با دست مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.
خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم.
یه کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توی کاسه میذاریم.
روی ظرف رو میپوشونیم و ۱ ساعت تو یه جای گرم میذاریم تا حجم خمیر ۲ برابر بشه.
روی سطح کار یه کم آرد میپاشیم و خمیر رو با وردنه نازک پهن میکنیم و با لیوان خمیر رو به شکل گرد قالب میزنیم.
ذرت کنسروی، کالباس خرد شده ، سیر خرد شده ، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده رو تو یه کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم.
روی هر خمیر یه کم از این مایه میذاریم.
سپس خمیر رو تا میزنیم، لبه های خمیر رو با آب مرطوب میکنیم و با فشار لبه چنگال دو طرف خمیر رو به هم میچسبونیم.
داخل سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خمیرها رو توی سینی میذاریم.
زرده تخم مرغ رو با یه کم آب رقیق میکنیم و روی خمیرها میزنیم.
سینی رو ۳۰ دقیقه توی فر میذاریم تا روی کالزونه ها طلایی بشه و بعد سرو میکنیم.