کالزونه

دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت

دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت

کالزونه کالباس و ذرت یه غذاییه ایتالیاییه که شبیه به پیراشکیه. موادی که توی طرز تهیه کالزونه کالباس و ذرت استفاده میشه مثل پیتزاس و راحت تهیه میشه. این دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت کالزونه کالباس و ذرت:

  1. آرد                        ۳ لیوان
  2. مخمر فوری             ۲ قاشق چایخوری
  3. نمک                      ۱ قاشق چایخوری
  4. شیر                       سه چهارم لیوان
  5. آب                         نصف لیوان
  6. روغن زیتون              ۲ قاشق غذاخوری
  7. شکر                      ۱ قاشق چایخوری
  8. کالباس                   ۲۰۰ گرم
  9. ذرت                       ۱ لیوان
  10. جعفری خرد شده      ۲ قاشق غذاخوری
  11. سیر                       ۲ حبه
  12. زرده تخم مرغ           ۱ عدد
  13. پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان

 

کالزونه

دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت:

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می‌‌کنیم تا گرم بشه.

مخمر فوری و نصف لیوان آب ولرم رو تو یه کاسه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

شیر ، روغن زیتون ، ۲ لیوان آرد ، نمک و شکر رو اضافه می‌کنیم و مواد رو مخلوط می‌کنیم.

۱ لیوان باقی مانده آرد رو اضافه می‌کنیم.

با دست مواد رو مخلوط می‌کنیم تا خمیر  نرمی بدست بیاد.

خمیر رو چند دقیقه ورز می‌دیم.

یه کاسه رو چرب می‌کنیم و خمیر رو توی کاسه می‌ذاریم.

روی ظرف رو می‌پوشونیم و ۱ ساعت تو یه جای گرم می‌ذاریم تا حجم خمیر ۲ برابر بشه.

روی سطح کار یه کم آرد می‌پاشیم و خمیر رو با وردنه نازک پهن می‌کنیم و با لیوان خمیر رو به شکل گرد قالب می‍زنیم.

ذرت کنسروی، کالباس خرد شده ، سیر خرد شده ، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده رو تو یه کاسه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

روی هر خمیر یه کم از این مایه می‌ذاریم.

سپس خمیر رو تا می‍زنیم، لبه های خمیر رو با آب مرطوب می‌کنیم و با فشار لبه چنگال دو طرف خمیر رو به هم می‌چسبونیم.

داخل سینی فر کاغذ روغنی می‌ذاریم و خمیرها رو توی سینی می‌ذاریم.

زرده تخم مرغ رو با یه کم آب رقیق می‌کنیم و روی خمیرها می‌زنیم.

سینی رو ۳۰ دقیقه توی فر می‌ذاریم تا روی کالزونه ها طلایی بشه و بعد سرو می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *