دسر رز سیبی

دسر رز سیبی

مواد لازم

سیب سرخ متوسط دو عدد، خمیر هزارلا یا پاف پاستری دو ورق یا ۲۰۰ گرم، آبلیمو دو قاشق غذاخوری، مارمالاد هلو یا زردآلو (اختیاری)، دارچین و پودر قند برای تزئین

طرز تهیه

سیب‌‌ها را بدون‌اینکه پوست‌اشان را بگیرید از وسط به دو نیمه مساوی برش بزنید. بخش مرکزی و هسته‌ها را جدا کنید. سپس مانند شکل برش‌های نازک بدهید (هر چه برش‌ها نازک‌تر باشد، گل رز شما زیباتر و ظریف‌تر می‌شود).

در یک قابلمه کوچک دو لیوان آب بریزید، به آن دو قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. آب که به جوش آمد برش‌های سیب را درون آن بریزید و بگذارید برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آب جوش بمانند و نرم شوند.

خمیر هزارلا یا پاف پاستری را در یک ظرف پهن کنید، روی آن مارمالاد زردآلو بریزید و ۵ تا ۶ برش‌ سیب را مانند شکل بر روی آن قرار دهید. برای زیباتر شدن گل، بهتر است نیمه هر برش بر روی برش کناری بیافتد. نیمه دیگر خمیر هزارلا را مانند شکل بر روی برش‌های سیب برگردانید و مانند شکل، برش‌های سیب و خمیر هزارلا را با هم لوله کنید.

گل‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر و در قالب‌های مافین که از قبل چرب کرده‌اید بگذارید تا بپزند.

دسر رز سیبی

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *