نوشیدنی هورچاتا

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

نوشیدنی هورچاتا یه نوشیدنیه سرد آفریقاییه که با آب برنج و عصاره وانیل درست میشه. می‌تونین به جای پودر بادام از بادام استفاده کنین و اونو با آسیاب خرد کنین. این دستور نوشیدنی هورچاتا برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت نوشیدنی هورچاتا:

  1. برنج                      ۱ پیمانه
  2. آب گرم                  ۱ لیتر
  3. شیر پرچرب            نصف پیمانه
  4. عصاره وانیل            ۲ قاشق چایخوری
  5. عصاره بادام            نصف قاشق چایخوری
  6. پودر دارچین            نصف قاشق چایخوری
  7. شکر                     یک چهارم پیمانه
  8. چوب دارچین          به مقدار لازم

 

نوشیدنی هورچاتا

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا:

برنج و آب گرم رو توی مخلوط کن با یکدیگه مخلوط می‌کنیم.

اونا رو به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا خرد و ریز بشن اما نباید پودر شن.

مخلوط رو به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت تو یخچال می‌ذاریم تا برنج‌ها کاملا خیس بخورن.

مخلوط برنج رو توی یه ظرف آبکش می‌کنیم و بعد از درون صافی عبور می‌دیم تا هیچ برنجی توی نوشیدنی یا آب برنج باقی نمونه.

آب برنج رو توی مخلوط‌کن می‌ریزیم و شیر رو بهش اضافه می‌کنیم.

عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین رو اضافه می‌کنیم.

شکر رو هم اضافه می‌کنیم و یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا یکدست بشه.

نوشیدنی هورچاتا رو با یخ و چوب دارچین سرو می‌کنیم.

به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود ۵ تا ۱۰ عدد بادام را آسیاب کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *