پای گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

پای گوشت و سیب زمینی یه غذایی به نسبت ساده‌س و بیشتر زمان پختش نو فره. این دستور پای گوشت و سیب زمینی برای ۶ نفره.

مواد لازم جهت پای گوشت و سیب زمینی :

  1. گوشت چرخ کرده     ۴۰۰ گرم
  2. هویج                    ۲ عدد
  3. پیاز                       ۱ عدد
  4. آرد سوخاری           ۲ قاشق غذاخوری
  5. کره                      ۳ قاشق غذاخوری
  6. سیب زمینی          ۴ عدد
  7. شیر                     نصف پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری
  8. زرده تخم مرغ         ۲ عدد
  9. نخود فرنگی           نصف پیمانه

 

پای گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی :

پیاز رو ریز خرد می‌کنیم.

تو کمی روغن تفت می‌دیم.

گوشت چرخ کرده رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم.

نمک و فلفل رو اضافه می‌کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

آرد سوخاری رو با ۳ قاشق شیر به گوشت اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.

سیب زمینی ها رو با آب می‌پزیم و پوست می‌گیریم.

با گوشت کوب یا پوره ساز سیب زمینی رو له می‌کنیم.

نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل رو کم کم بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

۲ قاشق غذاخوری کره اضافه می‌کنیم و از روی حرارت برمی‎داریم.

هویج رو خرد می‌کنیم و تفت می‌دیم و با نخود فرنگی پخته مخلوط می‌کنیم.

نصف مایه گوشت روتوی قالب می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

مخلوط هویج و نخود فرنگی رو وسطش می‌ریزیم و روش رو با بقیه مایه گوشت می‌پوشونیم.

پوره سیب زمینی رو روی مایه گوشتی می‌ریزیم و با قاشق فشار می‌دیم تا خوب پرس بشه.

زرده های تخم مرغ رو با قلمو روی سیب زمینی ها می‌زینم.

۱ قاشق غذاخوری کره باقی مانده رو رنده می‌کنیم و روی مواد می‌ریزیم.

پای گوشت توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه می‌ذاریم.

روی پای که برشته و طلایی شد از فر در میاریم.

پای رو برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *