طرز تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک ساده

برای اینکه بتونین یه کیک­ پز حرفه­ای بشین، قدم اول درست کردن کیک ساده اس. این طرز تهیه کیک ساده که واستون نوشتیم به شما یاد میده که یه کیک ساده بپزین و اونو با هر­چی که دوست داشتین تزیین کنین. این دستور پخت کیک ساده یه سری نکات طلایی هم داره که آخر مطلب براتون نوشتم. خب بریم سر دستور کیک ساده !

طرز تهیه کیک ساده

مواد لازم جهت کیک ساده :

  1. تخم­مرغ                       ۶ عدد
  2. آرد سفید                       ۱۵۰ گرم
  3. شکر                           ۱۵۰ گرم
  4. وانیل                         نصف قاشق چای­خوری

طرز تهیه کیک ساده :

زرده و سفیده تخم­مرغ هارو از هم جدا می­کنیم، برای این کار می­تونین از زرده گیر تخم­مرغ استفاده کنین.

زرده تخم­مرغ رو با وانیل و شکر مخلوط می­کنیم. با همزن مایه رو انقدری هم می­زنیم تا زرده سفید و سفت بشه.

سفیده تخم­مرغ رو هم انقدی هم می­زنیم تا از همزن نریزه.

سفیده و زرده رو مخلوط می­کنیم.

آرد رو تا جایی که می­تونیم سریع باشیم، اضافه می­کنیم.

مایه رو هم می­زنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.

مایه رو داخل قالبمون می­ریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.

قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین می­ذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم می­کنیم.

یه ساعت می­ذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز می­کنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.

خب حالا برای این­که مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آماده­س.

اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.

وقتی کاملا پخت، قالب رو در می­آریم.

بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا می­کنیم.

کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمی­گردونیم.

با این طرز تهیه کیک ساده ، شما می­تونین یه کیک خوشمزه برا صبحونتون داشته باشین.

کیک تون رو می­تونین با میوه یا مربا تزیین کنین و نوش جان کنین.

قرار بود انتهای دستور کیک ساده­مون، براتون چندتا نکته بگم:

  1. آردی که برای کیک استفاده میشه، باید از بهترین نوع آرد باشه. یعنی نرم و سفید و تازه !
  2. فرتون رو قبل از شروع روشن و گرم کنین.
  3. موادتون رو آماده کردین قبل از شروع، اندازه­گیری کنین.
  4. قبل اینکه کیکتون بپزه، در فرو باز نکنین.
  5. قالب رو قبل اینکه مایع بریزین، چرب کنین و توش یه کم آرد بپاشین.
  6. همیشه قالب رو تو پنجره اول، از سمت پایین بذارین.

طرز تهیه کیک ساده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *